Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

JIANGSU LIANZHONG METAL PRODUCTS (GROUP) CO., LTDWe hebben meer dan 10 jaar ervaring in de productie van roestvrij staal en koolstofstaal.het grootste verwerkingscentrum voor roestvrij staal in ChinaWe leveren roestvrij staal, koolstofstaal en aluminium. Onze producten omvatten 200/300/400 serie en duplex roestvrij staal spoel en plaat, en de reguliere voorraad is 10.000 ton.PUMAO heeft een eigen fabriek en biedt een one-stop service voor het snijdenWe zijn de toonaangevende distributeur van POSCO-ZPSS en ESS, en werken ook samen met TISCO, CHENGDE,TSINGSHAN,YONGJIN,HONGWANG,JISCO, Mills.We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het bedienen van roestvrij staal industrieën, met inbegrip van groene energie, keukenartikelen en huishoudelijke apparaten, petrochemie, scheepsbouw, vervoersapparatuur zoals auto's en CRH (China High-speed Railway) en medische faciliteiten, enz.Onze producten worden ook veel gebruikt voor warmte-uitwisselingspijpen en -buizen,keuken- en tafelgerei, drukvat, petrochemische tank, precisie-elektronisch instrument, zonne-waterverwarmer, auto-onderdelen, enz.

Geschiedenis

Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

Dienst

Wij hebben een zeer professioneel verkoopteam dat u de beste dienst kan aanbieden en u beantwoorden zeer professionele vragen, zodat kunt u zeer comfortabel voelen alvorens u producten van ons koopt. Zoals aan wij allemaal gekend is, is de naverkoopdienst belangrijkst aan alle industrieën. Ons bedrijf heeft ons beste geprobeerd om een van de zeer professioneel en de dienstteam hoog-kalibernaverkoop te bouwen dat alle problemen in de toekomst kan efficiënt oplossen.

 

Laserknipsel

 

Lattering

Het scheuren

Het oppoetsen

Lassen

Oppervlaktebehandeling

Ons Team

Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied meer dan 14 jaar, over de hele wereld klanten van bezoekt onze website, en meedeelt ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Jessie
Tel. : +8613327919758
Resterend aantal tekens(20/3000)